Betegségeink: Így lesz édes a borsó!

Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 221 fő
  • Képek - 210 db
  • Videók - 379 db
  • Blogbejegyzések - 1104 db
  • Fórumtémák - 29 db
  • Linkek - 48 db

Üdvözlettel,
szilasi ilona
Betegségeink és gyógyításuk vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 221 fő
  • Képek - 210 db
  • Videók - 379 db
  • Blogbejegyzések - 1104 db
  • Fórumtémák - 29 db
  • Linkek - 48 db

Üdvözlettel,
szilasi ilona
Betegségeink és gyógyításuk vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 221 fő
  • Képek - 210 db
  • Videók - 379 db
  • Blogbejegyzések - 1104 db
  • Fórumtémák - 29 db
  • Linkek - 48 db

Üdvözlettel,
szilasi ilona
Betegségeink és gyógyításuk vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 221 fő
  • Képek - 210 db
  • Videók - 379 db
  • Blogbejegyzések - 1104 db
  • Fórumtémák - 29 db
  • Linkek - 48 db

Üdvözlettel,
szilasi ilona
Betegségeink és gyógyításuk vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 Így lesz édes a borsó!


Néhány egyszerű trükkel igencsak megnövelheti az élelmiszerek fogyaszthatóságát is!
Nem barnulnak  be a fehér húsú zöldségek és gyümölcsök,ha rögtön a feldarabolás után kevés citromlével megpermetezi őket.
-,Ha csak néhány csepp citromlére van szüksége,kár felvágni a citromot.Szúrjon bele egy vastagabb tűt,és a lyukon nyomja ki belőle a szükséges mennyiséget.Így még jó néhány napig eláll a gyümölcs.
-,A megkeményedett sajtot áztassa tejbe,másnapra újra fogyasztható lesz.
-,Ha felhasználás előtt langyos vízben megmeríti a salátaféléket,más leveles zöldségeket,előbújnak a rejtőzködő kukacok és bogarak.Ezután a zöldséget már csak át kell mosni.
-,Ha a zöldborsót éjszakára hideg vízbe áztatja,majd a vizet leöntve,48 órán át meleg helyen tárolja,akkor a meginduló csírázás miatt a borsószemek édesebbek és puhábbak lesznek.

Forrás: Kiskegyed 2017.Március 14.  26.évfolyam,11.szám (1283)



Címkék: tippek és trükkök.

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

szilasi ilona írta 4 napja a(z) Csevegő fórumtémában:

LÁTTA MÁR, MI VAN A BALATON FENEKÉN? http://www.travelo....

szilasi ilona 1 hete új blogbejegyzést írt: Tiszta hűtő,rendes frigó.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu