Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Betegségeink és gyógyításuk vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Betegségeink és gyógyításuk vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Betegségeink és gyógyításuk vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Betegségeink és gyógyításuk vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Így lesz édes a borsó!
Néhány egyszerű trükkel igencsak megnövelheti az élelmiszerek fogyaszthatóságát is!
Nem barnulnak be a fehér húsú zöldségek és gyümölcsök,ha rögtön a feldarabolás után kevés citromlével megpermetezi őket.
-,Ha csak néhány csepp citromlére van szüksége,kár felvágni a citromot.Szúrjon bele egy vastagabb tűt,és a lyukon nyomja ki belőle a szükséges mennyiséget.Így még jó néhány napig eláll a gyümölcs.
-,A megkeményedett sajtot áztassa tejbe,másnapra újra fogyasztható lesz.
-,Ha felhasználás előtt langyos vízben megmeríti a salátaféléket,más leveles zöldségeket,előbújnak a rejtőzködő kukacok és bogarak.Ezután a zöldséget már csak át kell mosni.
-,Ha a zöldborsót éjszakára hideg vízbe áztatja,majd a vizet leöntve,48 órán át meleg helyen tárolja,akkor a meginduló csírázás miatt a borsószemek édesebbek és puhábbak lesznek.
Forrás: Kiskegyed 2017.Március 14. 26.évfolyam,11.szám (1283)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!