Betegségeink: HNJxmNQXoBRuVKvqac

Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 223 fő
  • Képek - 215 db
  • Videók - 412 db
  • Blogbejegyzések - 1229 db
  • Fórumtémák - 29 db
  • Linkek - 68 db

Üdvözlettel,

Betegségeink és gyógyításuk vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 223 fő
  • Képek - 215 db
  • Videók - 412 db
  • Blogbejegyzések - 1229 db
  • Fórumtémák - 29 db
  • Linkek - 68 db

Üdvözlettel,

Betegségeink és gyógyításuk vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 223 fő
  • Képek - 215 db
  • Videók - 412 db
  • Blogbejegyzések - 1229 db
  • Fórumtémák - 29 db
  • Linkek - 68 db

Üdvözlettel,

Betegségeink és gyógyításuk vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Betegségeink és gyógyításuk közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, cikket írhatsz, tölthetsz fel. Szeretettel fogadunk.
Jó szórakozást, kellemes, hasznos kikapcsolódást kívánok. Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 223 fő
  • Képek - 215 db
  • Videók - 412 db
  • Blogbejegyzések - 1229 db
  • Fórumtémák - 29 db
  • Linkek - 68 db

Üdvözlettel,

Betegségeink és gyógyításuk vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

HNJxmNQXoBRuVKvqac

10 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

IdlDRm http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com

Címkék: http://www.lnaj7k8qspfmo2wq8go.com

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Van egy ismerősünk akik a nagyszüleiktől örököltek egy hatalmas portát tele csicsókával, most éppen irtani kezdték, gaznak vélték ,megy a teherautóra mázsaszámra ,már későn szóltam hogy mire jó, de ezek a fiatalok higgyétek el nemhogy a csicsókát nem, még a káposztás ételeket mint a székelykáposzta sem eszik meg még hogy a savanyú káposzta pfuj de büdös Papa te ezt megeszed ? mondom meg ESZEM! mert én tetten el egy hordónyit, ja meg is ehetem mindet, mert a BOTIT veszik .

Válasz

Dorogi László üzente 10 éve

Ajjaj kihagytam, pedig savanyú káposztával kezdtem!
Csicsóka 1-3 napra káposztalébe téve, hűtőben beérjed és mélyen betenyészik a káposzta bélmikróba tenyészete!
Ezért az íze kívül savanyú, de belül még édes, ha 3-5milliméter vastag szeletekre vágva kezeljük káposztalével.
Amikorra ÁTÉRIK az íze romlik, túl savanyúvá lesz!
Amúgy turmixban pépesítve majdnem nyers püréként is fogyasztható, durvábbra aprítva daraként savanyú köretként is ehető!
DE forrázva a csicsóka kb. 10 perc alatt puhul, na ezután káposztalével még nem kisérleteztem! DE levesben, és hús mellé köretben kiváló!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nekem van csicsókám, termelem és persze kefélem mint az állat,nyersen eszem mint a nyulak , retek helyett , de porítottam vagy két kilót ,mert a hibása nem találó.porítva borzalmasan rossz ízű kefirrel nyomatom le Articsókát nem termelek de már ettem Olaszországba nem ízlett d még nincs eldöntve hogy fogok e vagy nem termelni.Margót majd kikérdezzük .

Válasz

Dorogi László üzente 10 éve

Hoppá egészség! És Káposzta!
Nem véletlen, hogy a sajtot éppúgy, mint a káposztát is egészséges és fiatal nők-lányok kellett megtapossák. Az egészséges immunrendszerük még a bőrön és az anyatajban is kiválasztott "édesem" bőrváladékkal mintegy beoltották a hasznos bélmikróbákkal, vagy emberbarát saj-erjesztő mikróbákkal.
Idős nőknél többnyire
felborul az immunrendszer, és a bőrmikróbák nem épp hasznosra cserélődnek.
Ezért számukra a Hej Csicsókáné hadművelet létfontosságú, és a sok, de nem megerőltető mozgás, például a Csicsóka kefélgetése naponta, mert a mindennapos örömök tartják a hormon rendszert egyensúlyban!
Ehelyett ma rohangálnak az orvoshoz, aki hozzájuk öregedett dokinéni pl., aki éppúgy szinglizik, és esetleg megözvegyült, és Csicsókával nem kefél, és nem vegyül! Na ez az egyik lényegesen öregítő tényező, mert a szervezet a nem használt testrészeket leépíti, ezáltal kialakul a mai "Civilizációs" betegség tünet.
Aminek lényege: Mindenről beszélnek csak, amit mások még csinálnak, de ők már nem! Ezért elmarad a hormonális megújulás rendszeressége is.
Szóval tudat alatt ott a vágyódás a Csicsóka megkefélésére, de mert ritkán-soha csinálják, cuppogva szájukba sem vennék, pedig zamatos gumó, a fogaik máshol elhasználódtak (savas finomságokon), ezért harapni sem tudják, a reszelése már fárasztó,
szóval Csicsóka mentes nyavalyákat átélve az egészség romlása felgyorsul!

Válasz

Dorogi László üzente 10 éve

Takácsnak igaza lehet, Medi Line-ban pl.
DE A CIKK HIÁNYOS!
Hej csicsókáné, kezdetű dalt kell dúdolni, és közben a Csicsóka héját lekefélni (20-30% inulin van benne), vagy lehámozni, ha nincs akkor megint csóka,
Árticsóka, és fokhagyma (kb. 20% inulinnal), ezeket pl. jól leforrázva csípmentesre megehetjük köretként, és savamyú káposztával (vecsésivel) élő probiotikumokat kell mellé lenyeldesni!
Ekkor a végbélben legalább félnapig Annyi "C" vitamin keletkezik, kb. ahány % inulin súlya, ha azt kellően pépesre rágjuk. A szervezet nem veszi fel az inulint, de a hasznos bélmikróbák élvezettel megeszik, miközben mellékesen "C" vitamint termelnek számunkra, plusz kipusztítják a káros bélmikróbákat is!
Azaz 2 kiló gyilkos tenyészet helyett
2kg hasznos bélmikroba lehet a beleinkben!
NA ennyit az egészségről!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

itt meg 3100 .ért

Válasz

Takács Géza üzente 10 éve

én kb 4000-ért veszem kilóra!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu